I HATE FAREWELL!!

Sape suke farewell??
sy mmg xsuke laaa..sbb xbest lnsg..this month je dah 2 colleague dh resign urghhh xbest gile..
i wish them good luck n all the best huaaaa...
Will miss them so much so my boss Angie & Kak Eda ;)


..::THE END::..


C O M P A N Y T R I P

02-12-11 to 04-12-11
TCAPM trip to Penang
yeayyy seronok nye, it almost 6 month been working with TCAPM
dapat join co trip to Penang...dgr cam ala 'Penang' aje
tp...tp...tp



we're going to d cruise hahahha
kaya gak company ni nk sponsor naik kapal hahah
1st time in my live la kan naik kapal,
itu dinamakan rezeki....Alhamdulillah
Ok kat bawah ni pic all my officemates n al the bosses





















Layan pic je la...nt kalu rajin sy cerita sy edit la heheh

..::THE END::..

H.I.V Test

Now baru la bole start prepare borg sume ok
Fuh lagi 3 bulan...nebesnye hehehhe
So 1st of all kena complete kan form
for akad nikah
Procedure tuk pihak lelaki dulu
kena buat HIV test for both
So semalam kami telah buat benda ni..tQ to bakal FIL ku sbb g tye kan kat klinik
Ni rupe borg die...tp separuh je sbb dah isi details lak


Borang ni leh dapat kat Klinik Kesihatan or Hospital Kerajaan sahaja
secara percuma..so g klinik mintak borang pastu isi n byr RM1.00 n tunggu la nurse die panggil
Die cucuk jarum kat ujung jari ckit pastu dpt la result heheh
Xsakit pon...tp en.tunang kate nk pitam la ape la...gedik aje huhuh


So ni la result NEGATIVE n get approval from doctor
so bole la submit borang lelaki dulu kat Pej Agama
If result is positive..u need to do another test n get the result after 1 week
tu info yg saye tau la nk share ckit
Fuhh dah settle 1 keje..

..::THE END::..

Khafi & Abg Sha Wedding

26.05.2012
Selamat sudah pernikahan kfi n abg sha
Alhamdulillah bersatu jugak ;)
Semoga berbahagia dunia & Akhirat
Sentiasa dimurahkan rezeki & dikurniakan zuriat yg soleh & solehah seperti kalian
Insyaallah
Layan je la pic ok...xberapa rajin nk bercerita heheh

    
 


.::THE END::.

CATERING & MAKE UP


Fuhh nebes nye...
Alhamdulillah yg major pye sume dah settle just barang hantaran n goody je blom start buat...hmmm pale pening kalu pikir pasal kawin ni,selamat la skali seumor hidup kan heheh...
Si kat cni nk share ckit pasal ceritera perkahwinanku..

1. Disebabkan sedara mara xramai n xda org nk tolong handle masak memasak plus AL aku ada bpe hari je..untuk menjimatkan masa n tenaga, kenduri tu pki catering aje heheh...catering by abang sepupu aku plus maklong n paklong yg jaga aku n akak masa kecik2 dolu. Nak tgk lauk kena la dtg kenduri hehe.. Aku booking tuk hari nikah n bersanding, terliur cite pasal mkn hahah. So catering sume dah confirm senang. Disebabkan aku 'silembik' kesyg maklong n paklong dorg kire cincai la tuk makan sanding plus mkn beradap plus kek kawin plus kompang yg disponsor...wah rezeki aku.
Alhamdulillah
So sape yg berminat leh call no ni
012-6547770 (En.Saad)

2. Yg kedua plak baju n make up..fuh yg ni berpeluh gak nk cari...tema kaler biru kuning,baju pengapit dah dpt kaler kuning tp pengantin xda lagi haha...
En.tunang biasa lah bising la siap ckp nt sanding pki suar pendek aje...adoii so aku bt relex he sbb mmg nk cari akak make up ni hehe...alhamdulillah rezeki kami dpt pon jumpe akak ni n yg penting baju pengantin yg aku nk sgt2...alhamdulillah n price pon still under budget kami.
If berminat boleh call akak ni ;)