A Thousand Years by Christina Perri

Heartbeats fast

Colors and promises

How to be brave

How can I love, when I'm afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow



One step closer

I have died everyday waiting for you

Darling don't be afraid I have loved you

For a thousand years
I'll love you for a thousand more



Time stands still

Beauty in all she is

I will be brave
I will not let anything take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this



One step closer


I have died everyday waiting for you

Darling don't be afraid I have loved you

For a thousand years
I'll love you for a thousand more



And all along I believed I would find you

Time has brought your heart to me

I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more



One step closer

One step closer



I have died everyday waiting for you

Darling don't be afraid I have loved you

For a thousand years
I'll love you for a thousand more



And all along I believed I would find you

Time has brought your heart to me

I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

Officially Engaged 28.01.2012

Dup dap dup dap....
bunyi jantung for the whole week ni
Syukur Alhamdullilah semuanye berjalan dgn lancar
Dengan rasminye selamat menjadi tunang kepada En.Mijie
dengan restu kedua ibubapa kami
Insyaallah majlis akan diadakan lagi dalam tempoh max 1 tahun
or less...heheh
Semoga Allah swt mempermudahkan perjalanan kami ini
AMIN





Thanks to my sibling for everything, really appreciate 
for all ur help guys...Luv U  guys so much

To be continue with our official engagement album

Episode V ----> L A N G K A W I

28th to 30th October our next vocation to Langkawi
tapi bukan kami ber5 tp ada tambahan skali mama, along, kak long & luppy
yeahhhh....
So kami gerak pagi and bajet dalam tengahari dah sampai jeti Kuala Kedah,
tp sampai dah tghri n along jumpe kawan die so kami berlunch kat umah kawan along sbb nk parking kete kat umah die huhu... kawan die banje ayam goreng ala2 kfc gitu tp ape ntah nama die aku pon xingat dah,
tp mmg sedap la aku mkn seketul setengah..
then feri pukul 3, ewok kate dak agent tu tunggu kat jeti, upenye bukan jeti kuala kedah tp jeti Langkawi
punye lah tgu bengong tol LOL...
Sejam gak la naik feri nk sampai langkawi tu... naik je dok borak2 spuloh minit..tido hahahha, lagi bpe minit nk sampai jeti Langkawi baru lah bangun
Dah sampai jeti tgk si helang langkawi tu...die cedera la pulak
so xda la pic helang tu hahahah.
So kat sn kite terus cari dak agent tu nk amik kete sewa n kunci apartment
Kami dapat kete kancil n iswara, kancil kami berempat, iswara mama along, k.long n luppy





tickets
ni lah helang yg cedera tu..
dalam ferry...after 15min sume dah tido ngeee.
 Arrived!!!




So sampai lah kami kat apartment 3 bilik tu, ok la walopon jauh dari pantai,
kire tgh2 town la hotel kami tu huhu
so ptg tu kami sampai apartment rehat2 jap pastu kami semua g makan
cari kedai yg xrmi org kat celah mana pon xtau la huhuh...
so pas mkn tu kami g jln2 usha2 kat town die jumpe la kedai hj ape ntah
kedai tu memang gempak la
sume kedai n peralatan dari cokelat sampai ke pingan mangkuk die je borong huhu
ok la kan
so lepas makan mama balik apartment n kami ape lagi pegi meronda la, kami terus ke pantai chenang, kat sana banyak ckit aktivity malam n mmg happening la mlm kat sn
so kami jln2 cari pantai tgh mlm huhu...walopon xberapa clear tp ada jugak la bau laut huhuh...
n area tu mmg dekat dgn airport...so sesape nk pegi langkawi pasni kalu korg dari selatan better naik flight,
xpenat n lg jimat rsnye...kalu kete pki petrol mmg masak kit la...kami pki gas baru bpe puluh je pegi balik hahahha
so pasni kalu nk cari hotel yg dekat pantai cari area chenang, mmg best huuhhuhu
pas dah merambu ramba kat sn kami pon terus la balik apartment



time to zzZZZzzz

Next morning, malas dah nk cite so cekidout dgn all d picture ok huhuh

ISLAND HOPPING!!







1st Island








Kami ada stop kat 1 tempat ni ntah ape nama die, tempat byk ikan dorg bela



2nd Island


3rd Island












Pastu balik la...dah habis dah hopping bagai...

Next day...
 











Dah lepas naik cabel car..n memory yg xkan dlupakan seumor hidup
hanging kat 600m almost 15minutes sgt mengerunkan
plus ujan lebat r angin kencang
TERBAIK kate ko!!
ape lah asal naik cabel car mesti hanging..ni masuk kali ke 2 after genting ritu\

Pastu kami semua pegi mencekik la heheh
n also celebrate mama punye birthday
pye lah susah nk nyorok dari mama huhu



Pic pon xbyk kan huhupastu esok nye pon 
kami sume pulang la..

 ni apam kat kuala kedah, mmg terbaik 50sen aje tp isi die penuh ek
murah rezeki org tu meniaga.mmg sedap gile
xyah request nk jagung byk...tgk pic pn tau melimpah2 dah huhu

..::THE END::..