Hepi bday syg!!..(220110 )

"Happy birthday sayang!!..May Allah s.w.t bless U and all ur whishes will come true"

Last Friday, my hero nye birthday, tp pe yg dh planned b4 terpaksa changed 2 plan B la coz hujan lak petang tuh, so celeb kat umah bujang je la..tghr 2 dah pegi amek cupcakes kat USJ n d cupcakes was so cute, syg je nak mkn taw,tp dah bli xkan nk simpan je kan huhu~Pas lik keje terus pick up bsya kat office n kitorg leh stucked lak kat bangsar.sejam gak la,padahal dah nk dekat kot. Org dah la tgh rushing,afta dat kami straight to j.j konon nk cari candle yg blow xpadam2, skali x jumpe daa~ Pas2 terus pegi beli dominos n time 2 lak ATM prob x leh kuar duit,benci betol!!..slamat bsya da n pas2 cukop2 plak tuh eheh. N then trs g umah bujang tgu bday boy balik, pye lah lambat,sume org dah lapo tgu die, b4 2 all the food and cakes sume dah sorok kat bilik gapar hahaha~pas bday boy sampi umah ktorg sume tgu die siap la konon nye nak ajak kuar g makan,time die mandi 2 wani n bsya prepare makanan katr luar, n bday boy siap kat dalam bilek ngan aku, penat aku nk halang die jgn kuar cz wani n bsya x kasi signal lg.. suddenly da org call die, n die terus g kitchen, time 2 la sume get ready nk shoot die heheh~

die sampi je depan bsya dah pegang kek, botak n gapar spray die hahah~best gile n tian jugak cz die baru pas mandi, N then potong kek pas2 melantak sume org yg tengah kelaparan.

Kek yg dipotong 2 sponsored by Abg. Ray..tQ abg!!..pas dah mkn lepak la sume reramai tgk t.b,menyakat c basya..enjoy syg even xramai org tp ok lah kan..kalu g picnic kat luar comfirm penat gle,slamat buat kat rumah so leh rehat2 hehe~

Ape2 pun thanks to basya,wani,botak,gapar,Abg Ray and oma coz sudi join surprise party tuk MIJI..hopefully pasni da plan lagi tuk surprise party sesape la hehehe~


...:::THE END:::...

14012010

Unbelievable!!..that's what can i said, we love each other for 4 years syg and i still really damn much love u. Sorry on our anniversary day, we can't make it caused I'm not in good condition, but i really appreciated it. 
tQ syg!!..
I'm grateful CZ Allah gave me a damn good man that always be by my side when i'm lost, tried to be the best even though you got so many problems, never give up with me even i always did a mistakes. U r my ecstasy dear!!.i really need U for every second in my life..and i want U to know that "I'M REALLY PROUD TO BE YOURS" .I'll always pray f0r us,hope we will be together until our end of life. And all our dreams will come true.
U r my PERFECT HERO i never dream!!


...:::THE END:::...

bbQ nEw yr + bdAy Abg Ray (020110)

venue: umah bujang
date: 02012010
time: 830pm

Seronok bet0l tahun ni,c0z we can still celebrating new year even dah msk 2nd day of 2010 hehe..taun ni celeb kat umah bujang je bersama kwn2 miji and activities is BBQ!!..

i'v been invited by basya and wani t0 the party and at the same time k.fie pn dtg shah alam,pe lagi angkUt skali jln huhuh~ingat dtg nk jadi tetamu je, tp kena tolong masak lak..s0 dgn semangat dpt dating skali aku n k.fie tol0ng goreng fries je le hehe..ok pe?sambil2 jejaka2 lain sedang cbuk memanggang ayam..food yg ada mlm 2 ada kt bawah ni hah

ayam sedang dipanggang tukang panggang hasil: fries,ayam,hotdog
830pm guest arrived, nak kate ramai tak jugak,ckit pun tak.bule lah kalu nk menghabiskan makanan..yg datang pun geng2 d0rg jugak..yg best nye mereka dtg bwk family skali,so da la wife2,girlfren2 and their children, xlupe kat baby yg dalam peyut skali hehe..buat mase ni meriah sebab da airish and qistina yg 2 ni pn xdpt nk handle huhu~

Upenye, we n0t only celeb new year but als0 ABG RAY BESDAY..lepas sume dah kenyg br taw da surprise party tuk abg hehe..sedap dapat mkn ch0c indulgence w000,time keje dlu pun susah nak dapat makan,rezeki!!..

1130pm time t0 g0 h0me..melantak sudah n perut full sgt,mate dah stim tinggal bantal je xdapat,kalu x hanyUut..slamat bwk k.fie kalu x xsampai umah le jwbnye.ENJOY sgt new year tahun ni,hopefully da lg bbQ f0r nex year and nex event heheh~
Ni ada pix during d party and all dis pic taken and spoiled by basya as a memories~~~~


...:::THE END:::...

test.test...

testing!!
i juz created my blog
and this blog belongs to me and my luv ones
heheh..