T H E M E

Ok skng ni dok pikir kaler ape yg sesuai
tuk en.tunang n saya
memandangkan en.tunang  pye skin colour agak tanned
so kena cari yg soft ckit supaye x npk striking sangat
nk kaler purle tp MIL xkasi pulak sbb SIL dulu dah kale purple
ermm betul jugak tu..kena la lain dari yg lain kan
so dah decide nk colour  LIGHT YELLOW & SKY BLUE
tq to en.tunang sbb memberi kepercayaan kepada sy tuk decide benda2 ni sume
fuhh pye la susah nk decide sbb xpernah npk lagi ada wedding used dis colour n tried to find baju2 pengantin
yg ada selit2 kaler ni pon susah
Takut last2 nt baju sanding kena pegi tempah pulak adehhh


ni la kaler yg berkenan dihati
fuhhh siap ada model seluar lg
sbb ni kaler yg mmg aku nk sangat hehe
ok theme dah ada
masalah sekarang nk combine colour baju & pelamin pulak