Mari BERSUKAN!

Lama gile tak main badminton hahha
Next week office pye tournament
Boleh ka aku??
semalam pegi training tapi harini sakit badan jgn tye la
sakit gile!!gile p0n xsakit camni...
Minggu depan nak lawan dah...
adeh cuak lak
Mix double..partner dgn Haikal
harap2 berjaya lah hahhaha
tp yg lawan sume hebat2
takut pulok

Next month ada bowling tournament pulok
ayuh kembali active bersukan
dah bertahun active makan aje hahahha

Owh terima kasih jugak kat bakal adik ipar ku
kerana bagi pinjam racket die hahah...
kepada En.Ensem ku
kate nak beradu kekuatan
kalah bayar court..
JOM!!!

..::THE END::..

Tunggu punye tunggu...

Hahaah...cite minggu lepas tapi arini baru 
macam rajin nk cerita..
Last Sunday nak pergi dating
so pergilah A ke rumah B
punyelah excited... tp bile sampai kat umah B
die xda...woooo sakit ati lor
so ujan p0n turun heheh..
tak msg tak call taw2 ada emergency kat office..
Tunggu punya tunggu dah nk dekat 3 jam
dah la cuaca tengah panas terik, nk pegi jln sorg2 penakut
Nak tak nak tunggu je la
Sebab dah janji nak tengok wayang..
nk tgk Fast 5,dah la susah nk booking tix
selamat tak beli online kalu tak burn w00oo..

Lepas 3 jam barulah sampai
pastu ujan turun lagi
sebab sakit atikan
tapi sbb si A ni pandai pujuk pandai amik ati
tak jadi nak marah hhheh
So pergilah A & B ni dengan kering hati nak pegi tgk wayang kat OU
walaup0n dah taw tix memang takda
ttbe si A cakap kite pegi area2 cni je la
ada wayang baru.so pegilah
memang dan betul la tempat tu...time sampai2 mmg movie baru start
huahuahu
akhirnye dapat gak tgk Fast5 hahhaha
tu je nak bitaw senanye KAMI dapat tgk Fast5 
yg last week memang susah nak beli tix
then this week cerita Kongsi lak
memang fully booked
Stress nk tgk movie sekarang hehehhe

..::THE END::..